Bayrol vegyszerek

Bayrol vegyszerek

Bayrol vegyszerek

A medence víz PH értékének beállítása, a vízfertőtlenítés , az alga eltávolítás , a szűrőtartály tisztítása nagymértékben meghatározza , hogy kristály tiszta –e a medencénk vize vagy opálos, zavaros.
Ahhoz, hogy élvezzük úszómedencénk vizét , különösen nagy figyelmet kell fordítsunk a medencevíz kezelésre. Ebben segít Önnek a Bayrol.
Minőség tekintetében  a német Bayrol piacvezető .
 A Bayrol  kiemelt magyarországi forgalmazója  Kerex Uszoda Kft .
A Bayrol széles  vegyszer kínálatából kettő olyan innovatív termékre hívjuk fel a figyelmét ,amelyek kiváló vízminőséget eredményeznek és használatuk egyszerű .
-Varitab : multifunkciós  két rétegű tabletta, amely két lépésben gyorsan és hosszú időre fertőtleníti a medence vizet. Az első lépésben a medence vízének és a szűrőtartálynak lökésszerű klór fertőtlenítése történik . A második lépésben  a hosszan tartó fertőtlenítés , pelyhesítés és vízkeménység stabilizálása zajlik.

-Soft and Easy : Dupla tasakos kiszerelésű, aktív oxigén bázisú , granulátum formátumú komplex uszoda vegyszer, amelynek hatása  a vízfertőtlenítés mellett kiterjed az alga mentesítésre és pelyhesítésre ( flokulálásra ) is . Alkalmazható homokszűrős és papírszűrős forgatóval egyaránt.

Honlapunk ezen fejezetében letölthető a Bayrol használati útmutató ,amely bemutatja a Bayrol széles termékkínálatát és azok szakszerű használatát. . A Bayrol magas minősége és a használati instrukciók követése garancia a kristály tiszta vízminőségre.

Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.