Felhasználási feltételek / ÁSZF

Felhasználási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Webáruház

Jelen szerződési feltételek a kerex.hu internetes felületen (továbbiakban Webáruház) történő elektronikus vásárlásra vonatkoznak.

Vásárló
A vásárló, az a természetes vagy jogi személy (továbbiakban Vásárló), aki/amely a Webáruházban elektronikus vásárlást hajt végre.

Kizárólag az Eladóval szerződéses viszonyban álló viszonteladó partner

Eladó
Az eladó a jelen Webáruház üzemeltetője, céget bejegyző hatóság a Fővárosi cégbíróság

Cégnév:Kerex Uszoda Kft
Cégjegyzékszám:


Adószám:

10629581-2-43

Székhely:

1117-Budapest XI. Budafoki út 111-113.

Bankszámlaszám: 10402166-50526766-83511003
Telefon:+36 1 2043500
Fax:+36 1 2043501
E-mail:info@kerex.hu

továbbiakban Eladó


A szerződés tárgya
Vevő megvásárolja, Eladó eladja a Webáruházban a Vevő által kiválasztott terméke(ke)t. Az adásvétel a termék(ek)nek a Vevő általi megrendelése és kifizetetése valamint az Eladó által írásban történő visszaigazolása után jön létre. Eladó a visszaigazolást a megrendelést követő 2 munkanapon belül elektronikus levélben (e-mail) megküldi a Vevőnek a pontos árak, és szállítási feltételekkel.

Árak
Az oldalon szerepelő árak bruttó árak és tartalmazzák az ÁFÁ-t. A Weboldalon szerepelő árak időről időre módosulhatnak, ezért minden esetben a visszaigazoláson szerepelő árak és feltételek a mérvadóak. Az eladó székhelyén történő vásárlás, illetve telefonos megrendelések esetében az árak azonosak az internetes árakkal. Ez alól kivételt képezhetnek az időszakos akcióban réstvevő termékek árai.  Eladó minden esetben tájékoztatást ad az aktuális egységárról.

Jótállás
Eladó az általa forgalmazott termékekre a 45/2014. (II.26.) számú Kormányrendeletekben foglaltak szerint 1 év jótállást vállal. A Vevő szavatossági igényeinek érvényesítéséhez a megrendeléssel kapcsolatban kibocsátott számla igazolja. A jótállási idő kezdete a megrendelt termékek átvételének napjától kezdődik. A jótállási kötelezettsék keretén belül Eladó vállalja, hogy a hibás terméket javítja, vagy kicseréli azonos, illetve -  azonos termék hiányában - azonos vagy jobb paraméterekkel rendelkező termékre, amennyiben azt az eladó szakamberei által kiadott szakvélemény alátámasztja.

Szállítási feltételek
A megrendelt termékek átvétele lehetséges széhelyünkön, személyesen (1117-Budafoki út 111-113.) vagy kérhető házhoz szállítás. Ez utóbbi esetben a szállítást az Eldadó fuvarozó partnereivel oldja meg. Eladó szállítási díjat csak kivételes esetben számláz a megrendelő felé, a szállítási díjjat a megrendelő, közvetlenűl a fuvarozó által kiállított számla alapján, a fuvarozónak fizeti.

A szállítási díj jelenleg érvényes mértéke az adott futárszolgálat honlapján található. (Kérje kollégánk segítségét!)Ellálási jog
Természetes személyeknek minden esetben joguk van elállni a szerződéstől annak teljesítésétől számított 14 napon belül. Vevőnek ilyen esetben kötelessége saját költségén eljuttatni a vásárolt terméket az Eladó székhelyére az eredeti számlával igazolva a vásárlás tényét, Eladónak pedig a termék hiánytalan és annak csomagolásának sértetlenül történő átvetelétől illetve az eredeti számla átvételétől számított 8 napon belül visszafizetni a termék teljes vételárát. Az Eladó nem veszi át a sérült terméket vagy ha annak csomagolása sérült.

Megrendelés törlése
Vevő a megrendelés leadásával kötelezettséget vállal arra, hogy a  terméket átveszi. A megrendelés törlése addig lehetséges, ameddig az Eladó azt "szállítható" állapotba nem állította. A bemutatóteremben átvehető rendeléseket Eladó 7 napig tartja átvehető állapotba. Az addig át nem vett rendelés utána törlésre kerül.

Adatok pontossága
A webáruház termékeinek adatait Eladó minden igyekezetével a lehető legpontosabban tünteti fel. Ennek ellenére előfordulhatnak pontatlanságok, amelyekért szíves elnézést kérünk. Egyben kérjük, vegye figyelembe, hogy a honlapon szerepelő adatok tájékoztató jellegűek, a fotók illusztrációk, és azok módosításának jogát Eladó fenntartja.